Bekeken producten

Rhodiola Dual 30 caps Bekijk groter

Rhodiola Dual 30 caps

EXE026

Verbetert het geheugen. Voor betere leerprestatie en bij examenspanning. Helpt bij moeheid/vermoeidheid. Energieboost voor training/sport (-prestatie). Zorgt voor de spieren.

Meer details

€ 48,50 incl. btw

Product informatie

Inhoud Verpakking van 30 capsules.
Merk Exendo Epigenomics

Meer informatie

Gebruiksadvies:

Bij voorkeur 1 capsule ‘s morgens innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven. Niet gebruiken bij kinderen tot 4 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Vrij van gluten, lactose, caseïne, soja, mais, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Dit product is hypo-allergeen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.

Let op! Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk (met name antidepressiva en slaapmiddelen). Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.Samenstelling:

Rhodiola Dual® bevat per vegetarische capsule (dagdosering):
Ingrediënt gewicht actieve stoffen
Rhodiola rosea 300 mg 3% rosavines (9 mg)  
Rhodiola crenulata 300 mg 12% salidroside (36 mg)

HulpstoffenCellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten en capsules.