Over ons

Ons bedrijf

Welkom bij Reformhuis Steenwijk

Reformhuis Steenwijk biedt een enorm uitgebreid maar zorgvuldig geselecteerd assortiment. Wij bieden reformvoeding, glutenvrije producten, fruit en groente, voedingssupplementen, natuurlijke geneesmiddelen, sportvoeding en cosmetica op natuurlijke basis.

In deze bijzondere speciaalzaak geven wij u graag vakbekwaam advies op maat. Wij staan open voor al uw vragen en zoeken door tot een goede oplossing is gevonden.

Maar wij bieden meer. Kijk rustig rond op deze website of kom langs, en ontdekt wat Reformhuis Steenwijk allemaal voor u in petto heeft.


Ons team

cms-img

Ons Team

Wij, Rob en Alinda van Meel en het verkoopteam, geven u graag advies op maat. Service en kwalitatief hoogstaand advies is ons motto. Wij doen ons uiterste best om uw vragen en problemen te bespreken en zo mogelijk op te lossen.

Onze verschillende therapeuten hebben zitting in de praktijkruimte. Dit zijn onder meer Peter Vijverberg, iriscopist, en Edward van Erp, electro acupuncturist. Kijk onder het kopje therapeuten welke deskundigen nog meer voor u klaarstaan.


Het Reformhuis


Reformhuis Steenwijk is gevestigd op de Woldpromenade 42 in Steenwijk. Dit mooie ruime pand biedt voldoende plaats voor het omvangrijke assortiment, de vele therapeuten en de schoonheidssalon. Bovendien kan in de gezellige wachtruimte rustig een kopje koffie of thee gedronken worden, in afwachting van uw consult.