RS Huismerk

logo%20breed.jpg


RS voedingssupplementen
staat voor een heel hoog kwalitatieve productenlijn. RS staat voor Reformhuis Steenwijk en wij zijn in de breedste zin van het woord hier heel erg actief en succesvol mee.

Uiteraard staat de kwaliteit helemaal voorop!

RS Huismerk Er zijn 162 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 162 items
Toont 1 - 12 van de 162 items

Subcategorieën

 • RS Aminozuren

  logo%20breed.jpg


  Samen met vitaminen, mineralen en spoorelementen behoren aminozuren tot micro voedingsstoffen. Dat zijn voedingsstoffen waar je slechts een paar microgram tot een microgram per dag nodig van hebt. Sommige kunnen door het lichaam zelf worden aangemaakt, voor anderen is het lichaam afhankelijk van de voeding. Deze noemen we essentiële aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Ze dragen bij aan de groei en het behouden van de spiermassa en instandhouding van botten. Enkele voorbeelden van aminozuren zijn l-theanine, l-tryptofaan, l-lysine.

  Heeft u vragen over aminozuren? Neem dan contact met ons op!

 • RS Enzymen

  logo%20breed.jpg


  Enzymen
  zijn stoffen die in het lichaam werken als een katalysator: ze magen biologische reacties mogelijk die zonder hun aanwezigheid niet snel genoeg zouden plaatsvinden. Ons spijsverteringssysteem maakt dankbaar gebruik van verschillende enzymen die we middels voeding binnen krijgen of door het lichaam zelf worden aangemaakt. De spijsverteringsenzymen zorgen ervoor dat complexe in de voeding aanwezige stoffen worden afgebroken door eenvoudige moleculen, die via de darmwand in het lichaam kunnen worden opgenomen. Ieder enzym heeft daarbij zijn eigen specifieke taak. Belangrijke spijsverteringsenzymen zijn amylase (splitst zetmeel), lipase (splitst vetten), protease (splitst eiwitten), lactase (splitst melksuikers) en cellulase (helpt bij de afbraak van vezels).

  Heeft u vragen over het gebruik van enzymen? Wij staan klaar voor al uw vragen!

 • RS Keel/Neus/Oor

  logo%20breed.jpg


  Bij het RS Huismerk staat kwaliteit voorop. RS Huismerk producten kunnen eventueel ingezet worden voor een verzachtende invloed op de keel, om vrijer te ademen door de neus of voor het behoud van gezonde luchtwegen. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag!

 • RS Micro-organismen

  logo%20breed.jpg

  Wat zijn micro-organismen? Micro-organismen zijn levende microbiologische voedingssupplementen, die de gezondheid van de gastheer bevordert, door het microbiële evenwicht in de darm te verbeteren. De meest gebruikte mecro-organismen zijn melkzuurbacteriën van de geslachten lactobacillus en bifidobacteriën. Andere soorten zijn onder andere bifidobacterium bifidum, bifidobacterium infantis, lactobacillus casei, lactobacillus rhamnosus en escherichia coli.

  Heeft u vragen over het gebruik van micro-organismen? Wij staan klaar voor al uw vragen!

 • RS Mineralen

  logo%20breed.jpg


  Mineralen
  zijn onmisbaar voor een goede gezondheid, een normale groei en ontwikkeling. Ze komen voor in principe voldoende voor in ons voedsel, maar er zijn groepen mensen waar extra aandacht voor mineralen gewenst is. Hierbij denken wij bijvoorbeeld aan ijzer bij vrouwen die veel bloed verliezen, vrouwen die borstvoeding geven, vegetariërs, veganisten en mensen die door medicijngebruik een extra behoefte aan mineralen hebben. Voorbeelden van mineralen zijn calcium, chloor, fosfor, kalium, natrium en magnesium. Mineralen waar het lichaam weinig van nodig heeft zijn chroom, fluoride, jodium, mangaan, ijzer, koper, seleen, en zink.

  Heeft u vragen over mineralen? Neem dan contact met ons op!

 • RS Specials

  logo%20breed.jpg


  RS Huismerk staat voor kwaliteit. We hebben een aantal speciale formules ontwikkeld volgens de laatste inzichten en technologieën.

  Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Neem dan contact met ons op!

 • RS Vetzuren

  logo%20breed.jpg


  Vet
  is een bron van energie, vitamine A, vitamine D, vitamine E en essentiële vetzuren. Er bestaan verzadigde en onverzadigde vetten. Verzadigd vet verhoogt het LDL-cholesterol, onverzadigd vet verlaagt juist het LDL-cholesterol. LDL-cholesterol is niet goed voor de bloedvaten. RS Huismerk bevat een breed assortiment aan onverzadigde vetzuren.

  Wilt u een goed en gedegen advies hebben omtrent het goede cholesterol, neem dan contact met ons op.

 • RS Vitaminen

  logo%20breed.jpg


  Vitaminen
  zijn belangrijk voor de gezondheid. Steeds vaker vernemen we dat onze dagelijkse voeding tekort aan vitaminen heeft. Dit is eenvoudig op te lossen door de inname van een goed samengesteld vitamine preparaat. De RS huismerk vitaminen staan garant voor een uitgebalanceerde samenstelling van hoge kwaliteit.

  Wilt u advies op maat? Neem dan contact met ons op!