Catalogus

RS Vitaminen

logo%20breed.jpg


Vitaminen
zijn belangrijk voor de gezondheid. Steeds vaker vernemen we dat onze dagelijkse voeding tekort aan vitaminen heeft. Dit is eenvoudig op te lossen door de inname van een goed samengesteld vitamine preparaat. De RS huismerk vitaminen staan garant voor een uitgebalanceerde samenstelling van hoge kwaliteit.

Wilt u advies op maat? Neem dan contact met ons op!

RS Vitaminen Er zijn 37 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 37 items
Toont 1 - 12 van de 37 items

Subcategorieën

 • RS Vitamine B

  logo%20breed.jpg


  Het RS Huismerk bevat een breed assortiment aan vitaminepreparaten. Het assortiment biedt zowel enkelvoudige B-vitaminen als complexen.

  Enkele voorbeelden van de werking van de B-vitaminen:
  Vitamine B12 draagt onder andere bij tot een normaal energie leverend metabolisme en draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel.
  Vitamine B6 draagt onder andere bij tot een normale vorming van rode bloedcellen. Daarnaast draagt vitamine B6 bij tot de vermindering van vermoeid- en moeheid.

  Voor advies op maat kunt u contact met ons opnemen.


 • RS Vitamine C

  logo%20breed.jpg


  Vitamine C
  draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning (het gunstige effect wordt verkregen bij een inname van 200 mg naast de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C). Ook draagt vitamine C bij tot de vermindering van vermoeid- en moeheid en verhoogt het de ijzer opname.
  Het RS Huismerk biedt u verschillende vormen van vitamine C in de vorm van tabletten, kauwtabletten of keelzuigtabletten.

  Wilt u graag advies op maat? Wij staan klaar voor al uw vragen!


 • RS Vitamine D

  logo%20breed.jpg


  Vitamine D
  draagt bij tot de instandhouding van normale botten en de normale werking van de spieren. Ook draagt het bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en bevordert de opname van calcium en fosfor. Een belangrijke bron van vitamine D is het zonlicht en bij onvoldoende zonlicht is het advies voor mensen met een donkere of getinte huid om extra vitamine D in te nemen. Ook voor kinderen en senioren is een verhoogde dosis vitamine D gewenst.
  Wat is veilig? De veilige bovengrens is vastgesteld door de EFSA (2017):

  > Baby's tot 1 jaar -- 25 mcg

  > Kinderen 1 tot en met 10 jaar -- 50 mcg

  > Kinderen 11 jaar en ouder -- 100 mcg

  Het RS Huismerk vitamine D is gewonnen uit wolvet. Veganisten kunnen hier voor een alternatief klikken.
  Heeft u een vraag over vitamine D? Deze kunt u direct stellen.


 • RS Vitamine E

  logo%20breed.jpg


  Vitamine E
  is een vetoplosbare vitamine en draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Het speelt een rol bij de aanmaak van rode bloedcellen en tot het in standhouden van spier- en andere weefsels. Vitamine E behoort tot de anti-oxidanten, dat wil zeggen dat vitamine E de cellen beschermt tegen vrije radicalen.

  Heeft u een vraag over vitamine E? Deze kunt u direct stellen.

 • RS Vitamine K

  logo%20breed.jpg


  Vitamine K,
  een vetoplosbare vitamine, draagt bij tot een normale bloedstolling en tot de instandhouding van normale botten. Menaquinon-7 (MK-7) is een krachtige, natuurlijke vorm van vitamine K2 geproduceerd door fermentatie.
  Bronnen van vitamine K zijn:
  Vitamine K1: groene bladgroenten zoals spinazie, broccoli en kool, plantaardige margarine, boter
  Vitamine K2: natto (MK-7); vlees en eieren (MK-4); (gefermenteerde) zuivelproducten zoals kaas en yoghurt (MK-8 en MK-9)

  Er is wetenschappelijk bewijs dat de vitamine K-inname van veel volwassenen en kinderen onvoldoende is voor een optimale vitamine K-status.

  Heeft u een vraag over vitamine K? Deze kunt u hier direct stellen.


 • RS Multivitamine

  logo%20breed.jpg


  De RS Huismerk multivitaminen hebben een zeer uitgebreide samenstelling. De nieuwste multivitaminen zijn geprepareerd volgens de laatste ontwikkelingen en technologieën. In deze tabletten of capsules zijn naast de vitamines zelf, de pro vitamines en alle hulpstoffen aanwezig.

  Heeft u een vraag over de multivitaminen? Neem dan contact met ons op!