Bekeken producten

Hericium erinaceus Optimum 60 caps Bekijk groter

Hericium erinaceus Optimum 60 caps

EXE013

€ 40,50 incl. btw

Product informatie

Inhoud Verpakking van 60 capsules.
Merk Exendo Epigenomics

Meer informatie

Gebruiksadvies:

Aanbevolen dagdosering: 2 capsules innemen met een glas water. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot  4 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Jeuk:  Hericium erinaceus Optimum stimuleert de aanmaak van NGF. Het stimuleren van NGF kan in het begin jeuk veroorzaken (vooral bij droge huidtypes), een eigenschap die we ook terugvinden bij het stimuleren van andere neurotrofines zoals BDNF (ref).

Vrij van gluten, lactose, caseïne, soja, mais, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Dit product is hypo-allergeen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.

Let op! Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw arts of een deskundige.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.Samenstelling:

Hericium erinaceus Optimumbevat per 2 vegetarische capsules (dagdosering)

 
Ingrediënt Gewicht Extract
Hericium erinaceus Optimum (Pruikzwam) 1.200 mg Extract 20/1 – 50% polysaccharides

1,200 mg extract komt overeen met 10 gram gedroogde Hericium erinaceus