Bekeken producten

Eupharinus 60 caps Bekijk groter

Eupharinus 60 caps

EXE009

Lavendel draagt bij tot een optimale ontspanning en instandhouding van een goede slaap.

Meer details

€ 52,50 incl. btw

Product informatie

Inhoud Verpakking van 60 capsules.
Merk Exendo Epigenomics

Meer informatie

Gebruiksadvies:

De aanbevolen dagdosering is 1 capsule, een half uur voor het slapen innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Vrij van gluten, lactose, caseïne, soja, suiker, mais, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Dit product is hypo-allergeen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.

Let op! Dit product kan de rijvaardigheid beïnvloeden.  Niet gebruiken in combinatie met andere rustgevende middelen, tranquilizers of andere geneesmiddelen die het centraal  zenuwstelsel beïnvloeden. Raadpleeg uw arts  in geval van twijfel. Dit product niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Gelieve uw arts te raadplegen als de stress en slaapproblemen aanhouden.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.Samenstelling:

Eupharinus® bevat per 1 vegetarische capsule van 600 mg:
Ingrediënten Gewicht *RI %
Lavendel (10/1 extract) 200 mg -  
Magnolia officinalis (extract 5% honkiol + 3% magnolol 198 mg -  
GABA (natuurlijk 98% extract geproduceerd door de Lactobacillus hilgardii bacterie) 200 mg -  
Vitamine B6 (pyridoxaal 5-fosfaat, P5P) 3 mg 150%
(2,05 mg netto vitamine B6)
 
*RI: Referentie Inname

Hulpstoffen: Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten en capsules.