DadoSens

Unieke verzorging voor de probleemhuid: DadoSens is speciaal ontwikkeld voor de probleemhuid. DadoSens geeft de probleemhuid wat het écht nodig heeft – voor de probleemhuid en op natuurlijke basis. Jaren van onderzoek en samenwerkingen met dermatologen resulteerden in de ontwikkeling van een uniek scala aan producten voor de gevoelige huidtypen. Opgericht door Annemarie Lindner, founder van Annemarie Börlind. DadoSens combineert het beste van de natuur met de extreem hoge eisen van gevoelige probleemhuiden. Of het nu als dagelijkse verzorging dient of in combinatie met een medische behandeling.

Werkzaam, duurzaam en verantwoordelijk:

- DadoSens is uniek in de manier waarop huiddraagzaamheid, werkzaamheid en natuurlijkheid worden gecombineerd.
- DadoSens producten activeren huideigen regeneratieve krachten. Nieuwe producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en de huidverdraagzaamheid en werkzaamheid van producten worden dermatologisch bevestigd.
- DadoSens producten zijn 100% vrij van minerale oliën, siliconen, PEG’s, andere potentieel onveilige of irriterende ingrediënten en dierlijke extracten. Ook weigeren we om onze producten op dieren te testen.
- DadoSens behandelt de natuur met respect. De natuur voorziet ons van zeer waardevolle plantextracten en ingrediënten voor onze producten. Het welzijn van de natuur, de mens en toekomstige generaties staan voor DadoSens altijd voorop.

In onze webshop verkopen wij de verschillende lijnen van DadoSens zoals Extroderm, Purderm, Sun en Sensacea. Heeft u vragen over de producten van DadoSens? Onze schoonheidsspecialiste staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.


DadoSens Er zijn geen producten in deze categorie.