Reformhuis Steenwijk Rode rijst & Q10 Bekijk groter

Rode rijst & Q10 90 caps

RSV137

€ 39,95 incl. btw

Product informatie

Inhoud Verpakking van 90 capsules. 
Merk Reformhuis Steenwijk

Meer informatie

Gebruiksadvies:

De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, met ruim water bij voorkeur in combinatie met een maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden, tenzij uw therapeut of medisch adviseur u anders adviseert. Droog bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. 

Let op: Monacoline K wordt omgezet door het CYP3A4-enzym in de lever. Rode Rijst kan een wisselwerking hebben met medicijnen die invloed hebben op dit enzym, tevens wordt gelijktijdig gebruik van statines afgeraden en niet te combineren met andere producten die rode rijst bevatten. Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding en kinderen tot en met 17 jaar en volwassenen ouder dan 70 jaar. Raadpleeg een arts of medisch adviseur wanneer u gezondheidsproblemen ondervind.

Allergenenverklaring: Dit product bevat geen allergenen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Vrij van gluten, soja, lactose en suiker. Geschikt voor vegetariërs.Samenstelling:

Inhoud per capsule

Ingrediënten per capsule

 

Aanbevolen dagelijkse dosering

RI in %

Maretak (viscum album extract 4:1)

300 mg

300 mg

 

Rode Rijst extract (monascus purpureur red rice 3%)

99,7 mg

99,7 mg

 

Monacoline K

Co-Enzym Q10 (Ubichinon)

2,99 mg

60 mg

2,99 mg

60 mg

 

RI in % = Referentie-inname voor een gemiddelde volwassene in %

Ingrediëntendeclaratie: Rode rijst extract (3% monacoline-K), maretak, Flowverbeteraar; (olijfolie),  antiklontermiddel; (siliciumdioxide). Vulstof; aardappelzetmeel. Capsule; HPMC.

Voedingssupplement: Kruidenpreparaat. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.