Iriscopie

Voetreflex

Voetreflexologie

Anne Draaisma is onze therapeute voor voetreflextherapie. Daarnaast is zij ook orthomoleculair therapeut. De duur van een voetreflex consult is afhankelijk van de gewenste behandeling.

Heeft u last van rug, hoofd, buik, hormonen, spanning, moeheid of spijsvertering? Dan zou een voetreflex-behandeling een weldaad kunnen zijn.

Wat is voetreflexzone therapie?
Een vorm van natuurgeneeskunde, waarbij een klacht wordt behandeld door het masseren van drukpunten op de voeten. Door prikkeling van de zenuwuiteinden in handen en voeten, worden alle organen of weefsels beïnvloed, die met de zenuwuiteinden in verbinding staan.

Reflextherapie is een bijzonder effectieve marnier om de balans in het lichaam te herstellen en zet het lichaam aan tot genezing. Wanneer er ziekte of een gebrek aan evenwicht in het lichaam optreedt, ontstaan er blokkades in het lichaam. De reflextherapie beoogt deze blokkades op te heffen, zodat de energie weer vrijelijk kan stromen, waardoor het natuurlijke evenwicht in het lichaam wordt hersteld en er weer sprake is van een goede gezondheid. Reflextherapeuten zien de voeten als een spiegel van het lichaam.

De reflexzone therapie wordt al velen duizenden jaren als geneeswijze beoefend in onder andere China en Thailand, maar is sinds de vorige eeuw ook naar Europa overgewaaid.

Wat kan het effect zijn van voetreflexologie:
• rust en ontspanning van lichaam en geest
• betere doorstroming van bloed, lymfe en energie
• blokkades worden opgeruimd
• stimuleren van het zelfgenezend vermogen
• vitaliteit
• verbetering van klachten
• ontgiften en reinigen van het lichaam

In de eerste plaats is het de bedoeling dat een massage vooral ontspannend werkt. Misschien is het wel zo dat 80% van al onze klachten wordt veroorzaakt door stress. Door het ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk, kunnen veel klachten verdwijnen. Voetreflexzone-therapie is een behandelmethode die goed kan worden ingezet bij het bestrijden van pijn.

Tevens is het een goede methode voor kinderen met ADHD om tot rust te komen.

Meer informatie: www.reflexzonedraaisma.nl

De Body Scanalyzer

Anne Draaisma, onze voetreflexzone therapeut, is ook orthomoleculair therapeut (= het behandelen van klachten d.m.v. voedingsadviezen en aanvullend met vitamines en mineralen).

Daarbij kunt u bij haar ook een consult met de bodyscan boeken.

The Body Scanalyser is een instrument voor het energetisch testen van het lichaam. De meting omvat meer dan 240 parameters in 40 groepen. Onder meer de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skelet, het functioneren van organen, cholesterol, vitaminen, mineralen, sporenelementen, zware metalen, allergieën, etc.
De Body Scanalyser meet het magnetisch veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie en een geavanceerd software programma analyseert de meting. Van iedere parameter zijn de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan wordt grafisch en in getallen weergegeven. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in de tekorten van mineralen en vitaminen, zowel als het opnamevermogen van de cliënt.

In slechts 1 minuut krijgt u een compleet beeld van uw gezondheidssituatie.

Voor €50,- kunt u een scan bij ons laten maken!