Iriscopie
Iriscopie

Iriscopie

Peter Vijverberg heeft praktijk op dinsdag- en woensdagochtend. Een consult duurt 20 minuten en kost €50,00. 

De meeste producten die worden voorgeschreven na een behandeling, kunnen direct in onze webwinkel (bij)besteld worden!

Wat is Iriscopie
Iriscopie is geen geneeswijze, maar wel een zeer belangrijk hulpmiddel voor natuurkundigen. Rechteroog en linkeroog weerspiegelen het hele lichaam. Iriscopie is de studie van de iris-structuur in het oog: vorm van lijnen, vlekken, pigmentkleur, lacunes en tekens vertellen ieder hun eigen verhaal. Het oog is een spiegel van de geest en het lichaam.
Elk orgaan en elk deel van het menselijk lichaam reflecteert zich, in geval van disbalans, in een bepaald gedeelte van de iris, het zogenaamde orgaanveld. Het lichaam kan te ver uit balans raken door bijvoorbeeld verkeerde eet- en leefgewoontes. Hierdoor kunnen allerlei problemen ontstaan. Dit wordt zichtbaar in de iris, vaak nog voordat klachten echt merkbaar zijn geworden. Het doel van een irisbeschrijving is om snel de constitutie en (erfelijke) aanleg van iemand te kunnen bepalen, want wij krijgen allemaal een deel mee van onze ouders, iets wat zij niet opgelost, verbeterd of verwerkt hebben en zo automatisch wordt doorgegeven aan hun kinderen, zodat zij opnieuw de kans krijgen problemen of klachten te overwinnen. Ook kan men zien welke organen niet voldoende functioneren. Hieruit kunnen persoonlijk adviezen m.b.t. eet- en leefwijze voortvloeien. Er kan zo een preventieve werking ingezet worden maar ook bestaande klachten kunnen tijdig aangepakt worden door de klant eventueel door te verwijzen..

De Iris wordt bekeken met een irisscoop. Een irisscoop is een soort microscoop die de iris sterk vergroot. Met de irisscoop kan een iriscopist onmiddellijk zien wat uw constitutie is en waar eventuele klachten mee te maken kunnen hebben.

Als u een afspraak wil maken, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 0521-512 409.