Bekeken producten

Energy drink Bekijk groter

Energy drink

814160

Deze smakelijke energie en hersteldrank bevat complexe koolhydraten in de vorm van medium keten glucose polymeren, als ook korte keten moleculen voor een snelle levering van energie wanneer het lichaam dit het meest nodig heeft.

Meer details

€ 24,55 incl. btw

Product informatie

Inhoud 1000g
Merk Lamberts

Meer informatie

Energy Drink (sinaasappelsmaak) 

Dit is een energie en hersteldrank met complexe koolhydraten en vitamine C in de vorm van medium keten glucose polymeren als ook korte keten moleculen.

Vitamine C draagt bij tot een normaal energie metabolisme en helpt om de normale functie van het immuunsysteem te behouden tijdens en na extreme fysieke activiteit. Dit nutriënt kan ook vermoeidheid en vermoeidheid tegengaan

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Samenstelling per dagdosering van 50g    % RI*
Energie 732 kJ / 
175 kcal
 
Koolhydraten
waarvan suikers 
43,7 g
5,5  g
 
Zout  0,246 g  
Vitamine C 206 mg 258
Kalium 294,3 mg 15
Chloor 151,7 mg 19
Calcium 87,1 mg 11
Fosfor 160,3 mg 23
Magnesium 82,6 mg 17
RI = Referentie Inname    
 

Ingredienten
Maltodextrine, Gedroogd glucosesiroop, Zuurregelaar (Citroenzuur), Di-Kaliumfosfaat, Smaakstoffen, Natriumchloride, Calciumcarbonaat, Vitamine C (Ascorbinezuur), Natuurlijke kleurstof (Bètacaroteen), Magnesiumcitraat, Magnesiumfosfaat, Kunstmatige Zoetstof. 
Kan sporen bevatten van zuivel, soja en granen


Gebruik
Adviesdosering: Mix 2 volle maatschepjes (50g) met 500ml koud water. Dit product is ideaal na een intensieve training/inspanning. Het kan ook gebruikt worden vóór een training of tijdens een langdurige inspanning, voor de levering van voldoende energie. Tot 4 doseringen per dag kan worden ingenomen. Gebruik als hier beschreven tenzij anders wordt geadviseerd door uw therapeut of apotheker.
 
Fabrikant:
Lamberts Healthcare UK
Distributeur:
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE Borculo
 
Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.