Exendo Epigenomics

Bekeken producten

PEA Synergy-Q 60 caps Bekijk groter

PEA Synergy-Q 60 caps

EXE072

PEA Synergy-Q

Meer details

€ 49,50 incl. btw

Product informatie

Inhoud Verpakking van 60 capsules. 
Merk Exendo Epigenomics

Meer informatie

Gebruiksadvies:

Aanbevolen dagdosering: intensieve dosering 3 x 1 capsule om de 6 uur om een gelijkmatig niveau te bereiken, onderhoudsdosering 2 x 1 capsule per dag. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot 12 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Let op! Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia (vanwege het gebruik van kurkuma), alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Gegarandeerd vrij van: Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.Samenstelling:

PEA Synergy-Q® bevat per 3 capsules:
Ingrediënten Gewicht 
Palmitoylethanolamide (PEA Levagen®+) * 914 mg (opneembaarheid equivalent van 1.645 mg gewone PEA)
LipiSperse®  91,4 mg
Caryofylleen** (liposomaal) 45 mg
Zonnebloem lecithine** (liposomaal) 36,75 mg
Kurkuma extract** (liposomaal) 27,75 mg

Ingrediënten: Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten en capsules .

 Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.