Bekeken producten

Caryofylleen liposomaal 90 caps Bekijk groter

Caryofylleen liposomaal 90 caps

EXE071

€ 45,00 incl. btw

Product informatie

Inhoud Verpakking van 90 capsules. 
Merk Exendo Epigenomics

Meer informatie

Gebruiksadvies:

Aanbevolen dagdosering: 3 x 1 capsule met een tussentijd van 6 tot 8 uur om een gelijkmatig niveau te bereiken. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog bewaren. 

Gegarandeerd vrij van: Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.

Let op! Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

 Samenstelling:

Caryofylleen liposomaal bevat per capsule:
Ingrediënten Gewicht
Bèta-caryofylleen *  (afkomstig van extract van zwarte peper/ Piper nigrum) 30 mg
Zonnebloem lecithine 24,5 mg
Kurkuma extract (Curcuma longa) 18,5 mg
* Bèta-caryofylleen bevat geen piperine.

Ingrediënten: Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten en capsules.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.