Catalogus

Geactiveerde filters:
Fabrikant
Alviana

In Europa is er geen duidelijke, wettelijk bepaalde definitie van natuurlijke cosmetica. Om die reden is het niet altijd even gemakkelijk te bepalen welke producten het label natuurlijk mogen claimen. Om aan kwaliteitseisen te voldoen en natuurlijke cosmetica van traditionele cosmetica te onderscheiden, zijn er certificeringen, zoals de BDIH-norm of het NATRUE-label, die strenge richtlijnen opleggen en de basismaterialen, grondstoffen, producten en productieprocessen controleren.

Het begrip natuurlijke cosmetica betekent voor ons veel meer dan enkel het eindproduct. Het staat meer voor een zinvolle omgang met het milieu in combinatie met een holistische opvatting over mens en natuur. Zo worden in gecertificeerde, natuurlijke cosmetica geen siliconen of paraffine of andere aardolieproducten gebruikt. Voor ons is het zeer belangrijk dat er geen proeven op dieren worden uitgevoerd bij de productontwikkeling.

Natuurlijk, betaalbaar, fris: Daarvoor staat de natuurlijke cosmetica van Alviana, het product van onze passie voor natuurlijke schoonheid. Alviana bestaat sinds 2006. Wij produceren in Europa, voornamelijk in Duitsland, en letten daarbij op duurzaamheid. Dat betekent: geen proeven op dieren en een verantwoorde omgang met het milieu. Onze kwaliteitseisen zijn hoog: Alle producten zijn gecertificeerd, we kiezen voor hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen voor onze natuurlijke cosmetica en nemen, waar mogelijk, nieuwe, wetenschappelijke inzichten in onze recepten op.

Alviana bestaat uit een breed assortiment en bevat onder andere lip-, tand-, hand-, douche-, lichaams-, haar-, voetverzorging en deodorant. De sensitive, aloë vera, wildrose en anti-aging zijn zowel in de winkel als in de webshop verkrijgbaar. Mocht u nog vragen hebben over de producten van Alviana, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste product!

Alviana Er zijn 67 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 67 items
Toont 1 - 12 van de 67 items