RS Aanbiedingen

Bekeken producten

Bacillus subtilis DE111 60 caps Bekijk groter

Bacillus subtilis DE111 60 caps

EXE070

Bacillus subtilis DE111® is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics.

Meer details

€ 43,50 incl. btw

Product informatie

Inhoud Verpakking van 60 capsules. 
Merk Exendo Epigenomics

Meer informatie

Gebruiksadvies:

Aanbevolen dagdosering: max. 1 capsule vanaf 12 jaar. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot 12 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. 

Gegarandeerd vrij van: Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.

Let op! Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.Samenstelling:

Bacillus subtilis DE111® bevat per 1 capsule:
Ingrediënt Gewicht + kiemen
Bacillus subtilis DE111® 100 mg - 10 miljard (1 x 1010) CFU (maagzuurbestendig)

Ingrediënten: Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten en capsules.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.