Mijn naam is Christel Ephraim en woon in Steenwijk. Mijn loopbaan ben ik begonnen als doktersassistente. Lange tijd heb ik dit beroep uitgeoefend, maar door de komst van praktijkondersteuners is het beroep van doktersassistente steeds administratiever geworden. Het praktijkgedeelte ging ik missen, net als het contact met, en verzorgen van de patiënten. Het begon tot me door te dringen dat het beroep doktersassistente niet langer bij mij paste. Met veel plezier ben ik de opleiding voor pedicure begonnen en ben mijn eigen praktijk in Steenwijk gestart.

In de pedicurepraktijk ben ik heerlijk met mijn handen bezig en help mensen met voetproblemen. Het contact met de mensen en zien wat je voor ze kunt betekenen voelt goed. Mensen helpen daar doe ik het voor.

Als pedicure verzorg ik voeten van mensen met alledaagse problemen zoals eeltvorming, likdoorns, nagelproblemen, zweetvoeten en kloven. Verder krijgt u van mij advies over huidverzorging en persoonlijke hygiëne.

Sommige mensen zijn nog nooit eerder naar een pedicure geweest, maar gaan naar de pedicure omdat ze voetklachten hebben. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om uw voeten eens gewoon lekker te laten verwennen!

Als u voor het eerst een afspraak maakt, begin ik met een intakegesprek waarin ik u enkele vragen stel die van belang zijn voor de behandeling. Daarna volgt het voetonderzoek en de eigenlijke pedicurebehandeling.
Meestal in deze volgorde:

• Knippen van de nagels en de nagelomgeving verzorgen
• De voet en nagels worden mooi mechanisch afgewerkt.
• Behandeling van likdoorns, ingegroeide nagels en kloofjes.
• Verzorging met een voedende crème op natuurlijke basis..
• De crème wordt in de voet “gewerkt” met een korte massage.

Uw voeten zullen als nieuw aanvoelen!

Maak snel een afspraak via 0521-512 409 !