ReSize
ReSize

Gewichtscoach

Alinda van Meel is onze succesvolle gewichtscoach. Op basis van een gratis kennismakingsgesprek wordt een behandelschema opgesteld.

Uw gewicht onder controle!
Verantwoord afvallen en op gewicht blijven zonder streng dieet, pillen of poeders?
Dat kan als je maar gezond eet en goed beweegt. Als gewichtscoach helpt Alinda je bij het vinden van een gezonde leefstijl die bij je past. Het afvallen gaat dan vanzelf…

Blijvend afvallen
Vaak wordt gedacht dat afvallen een kwestie is van weinig eten of afslankmiddelen slikken. In korte tijd vliegen de kilo’s er dan af, maar ze komen er vaak net zo snel weer aan. Het bekende jo-jo effect. Weinig eten heeft dus niet zoveel zin, anders eten wel. Wil je blijvend afvallen dan is het belangrijk dat je je bewust bent van je leefstijl en bereid bent om die te veranderen.

Volwassenen en kinderen
Vanuit ReSize Steenwijk begeleidt Alinda zowel volwassenen als kinderen. Ze werkt volgens een strikte methode, die gericht is op bewustwording en gedragsverandering. Gezonde voeding, regelmatig bewegen en het vermijden van stress vormen de ankers van haar adviezen. Haar begeleiding werkt als een stok achter de deur. Aan het eind van het traject ben je kilo’s lichter en een stuk fitter en energieker.

Meer weten: www.resizesteenwijk.nl